Hollister Prep School — Bell Schedules

Kindergarten Regular Day M, T, TH, F
Description / Section Start Time End Time Length
Morning Message 8:05 AM 8:10 AM 5 min
Block 1 8:10 AM 9:40 AM 90 min
Recess 9:40 AM 9:55 AM 15 min
Block 2 9:55 AM 11:30 AM 95 min
Lunch 11:30 AM 12:10 PM 40 min
Block 3 12:10 PM 1:00 PM 50 min
Recess 1:00 PM 1:20 PM 20 min
Block 4 1:20 PM 2:15 PM 55 min
Kindergarten Wednesday Minimum Day
Description / Section Start Time End Time Length
Morning Message 8:00 AM 8:10 AM 10 min
Block 1 8:10 AM 9:40 AM 90 min
Recess 9:40 AM 9:55 AM 15 min
Block 2 9:55 AM 11:30 AM 95 min
Lunch 11:30 AM 12:10 PM 40 min
Block 3 12:10 PM 1:20 PM 70 min
1st and 2nd Grade Regular Day M, T, TH, F
Description / Section Start Time End Time Length
Morning Message 8:05 AM 8:10 AM 5 min
Block 1 8:10 AM 9:40 AM 90 min
Recess 9:40 AM 9:55 AM 15 min
Block 2 9:55 AM 11:30 AM 95 min
Lunch 11:30 AM 12:10 PM 40 min
Block 3 12:10 PM 1:40 PM 90 min
Recess 1:40 PM 2:00 PM 20 min
Block 4 2:00 PM 3:30 PM 90 min
1st and 2nd Grade Wednesday Minimum Day
Description / Section Start Time End Time Length
Morning Message 8:05 AM 8:10 AM 5 min
Block 1 8:10 AM 9:40 AM 90 min
Recess 9:40 AM 9:55 AM 15 min
Block 2 9:55 AM 11:30 AM 95 min
Lunch 11:30 AM 12:10 PM 40 min
Block 3 12:10 PM 1:20 PM 70 min
3rd - 5th Grade Regular Day M, T, TH, F
Description / Section Start Time End Time Length
Morning Message 8:05 AM 8:10 AM 5 min
Block 1 8:10 AM 9:40 AM 90 min
Recess 9:40 AM 9:55 AM 15 min
Block 2 9:55 AM 11:30 AM 95 min
Passing Period 11:30 AM 11:40 AM 10 min
Block 3 11:40 AM 12:10 PM 30 min
Lunch 12:10 PM 12:50 PM 40 min
Block 3 12:50 PM 1:45 PM 55 min
Recess 1:45 PM 2:00 PM 15 min
Block 4 2:00 PM 3:30 PM 90 min
3rd - 5th Wednesday Minimum Day
Description / Section Start Time End Time Length
Morning Message 8:05 AM 8:10 AM 5 min
Block 1 8:10 AM 9:15 AM 65 min
Recess 9:15 AM 9:30 AM 15 min
Block 2 9:30 AM 12:10 PM 160 min
Lunch 12:10 PM 12:50 PM 40 min
Block 3 12:50 PM 1:20 PM 30 min
Middle School Regular Day M, T, TH, F
Description / Section Start Time End Time Length
Community Meeting 7:45 AM 8:00 AM 15 min
Block 1 8:00 AM 9:20 AM 80 min
Passing Period 9:20 AM 9:25 AM 5 min
Block 2 9:25 AM 10:55 AM 90 min
Passing Period 10:55 AM 11:00 AM 5 min
Block 3 11:00 AM 11:40 AM 40 min
Passing Period 11:40 AM 11:45 AM 5 min
Block 4 11:45 AM 12:30 PM 45 min
Lunch 12:30 PM 1:10 PM 40 min
Block 5 1:10 PM 1:50 PM 40 min
Passing Period 1:50 PM 1:55 PM 5 min
Block 6 1:55 PM 2:40 PM 45 min
Block 7 2:40 PM 3:00 PM 20 min
Middle School Wednesday Minimum Day
Description / Section Start Time End Time Length
Community Meeting 7:45 AM 7:50 AM 5 min
Block 1 7:50 AM 8:50 AM 60 min
Passing Period 8:50 AM 9:00 AM 10 min
Block 2 9:00 AM 10:00 AM 60 min
Passing Period 10:00 AM 10:15 AM 15 min
Block 3 10:15 AM 11:15 AM 60 min
Passing Period 11:15 AM 11:30 AM 15 min
Block 4 11:30 AM 12:30 PM 60 min
Lunch 12:30 PM 1:10 PM 40 min
Clean Up/Dismissal 1:10 PM 1:20 PM 10 min
Hollister Prep School - 881 Line Street, St# 200, Hollister, CA 95023 - Phone: (831) 313-0772 - Fax: (831) 665-5982